2021. április 17. szombat
Rudolf, Kiara

 

 KRÉTA e-napló belépés:kreta logo

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /var/www/somogyi-kisvarda.sulinet.hu/protected/www/images/2018sikerkulcsa

×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2018sikerkulcsa

A siker kulcsa

Találkozás a korábban végzett tanulóval – „A siker kulcsa” rendezvényt azzal a céllal valósítottuk meg, hogy a Somogyi Rezső Általános Iskola intézményében korábban végzett tanulót bemutassuk jelenlegi diákjainak.

Olyan régi tanítványt, hívtunk meg, aki kiemelkedő sikereket ért el eddigi középiskolás és korábbi általános iskolás évei során, mely öregbíti/öregbítette iskolánk, valamint mostani iskolája hírnevét. Valamint példaértékűen állt a Somogyi Rezső Általános Iskola intézményvezetője is a diákok elé.

A „Pályaorientációs tevékenység Kisvárdán és vonzáskörzetében” elnevezésű projekt „Találkozás a korábban végzett tanulókkal” „A siker kulcsa” című részének megrendezésére a Somogyi Rezső Általános Iskola intézményének színpados termében került sor, 2018. november 29 – én 12:30 – tól, ahol az intézményben tanuló 7. és 8. évfolyamos tanulók vettek részt.  Továbbá a nevezett osztályok osztályfőnökei, intézményünk igazgatónője és a meghívott kedves volt tanítványunk.

A volt tanítványunk, Deák Anna, jelenleg a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium humán tagozatának 12. évfolyamos, végzős tanulója.

Annát a kiváló tanulmányi eredmény, a példamutató szorgalom és magatartás mellett a vállalkozó szellem, kötelességtudat jellemezte/jellemzi kisdiákként és középiskolás évei alatt is.  Az iskolák kulturális életében való aktív közreműködésen kívül szívesen segíti társait az ismeretszerzésben. Munkáját a precizitás, a pontosság, az alaposság, az igényesség szavaival méltathatjuk. Iskolai tanulmányainak kezdetétől aktív résztvevője volt irodalmi, anyanyelvi sőt idegen nyelvi versenyeknek is, ahol minden alkalommal eredményesen szerepelt. Gimnazistaként OKTV versenyek aktív résztvevője volt, ami egyetemi tanulmányaihoz többletpontot ad hozzá.

Anna figyelemfelkeltő előadást tartott volt társainak, bemutatva a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium humán tagozata által kínált lehetőségeket, szóban és rengeteg élménydús fotóval alátámasztva.

A másik kiemelt figyelmet érdemlő „vendégünk” Tamásné Dicső Ágnes volt, aki jelenleg a Somogyi Rezső Általános Iskola intézményvezetője.

Igazgató asszony élménydús beszámolót tartott arról, hogy mint 2 – es iskolás diák milyen eredményeket ért el. Beszélt gimnáziumi – Besis - tanulmányairól, egyetemista éveiről, szerteágazó érdeklődési köréről és arról, hogy milyen megtiszteltetés számára annak az intézménynek a vezetőjének lenni, ami őt pályáján elindította.

A lebilincselő előadások felkeltették a hallgatóság érdeklődését, több tanulót is megerősített abban, hogy a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium megfelelő választás lesz további életútjuk megalapozásához.

{gallery}2018sikerkulcsa{/gallery}

EFOP-3.3.5-

EFOP-3.2.5-

 

 

 

 

 

 

Határtalanul

unnamed

Alapítványunk

1szazalek

© Somogyi Rezső Általános Iskola.

Somogyi Rezső Általános Iskola
4600 Kisvárda, Szent L. u. 35. - Telefon: 06 45 415 051 - e-mail: somogyirezsoaltisk@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:
Dr. Ráti Angéla - 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A. - Telefonszám: 06-45-795-202 - Email: angela.rati[kukac]kk.gov.hu