2021. április 17. szombat
Rudolf, Kiara

 

 KRÉTA e-napló belépés:kreta logo

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /var/www/somogyi-kisvarda.sulinet.hu/protected/www/images/2018tanar-diak

×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2018tanar-diak

Pályaválasztási tanár – diák – szülő találkozó

A pályaválasztási tanár – diák – szülő találkozó célja az volt, hogy intézményünk segítséget nyújtson a középfokú oktatási intézményekbe jelentkezők részére a megfelelő oktatási intézmény kiválasztásában.

A 8. osztályosok ugyanis a felvételi küszöbén állnak, a 7. évfolyamon tanuló diákok pedig előre tájékozódhattak a továbbtanulási lehetőségekről. Cél volt továbbá az, hogy megerősítse a szülőt és a gyereket abban, hogy felelősségteljesen döntsön a jövőjét illetően.

A pályaválasztási szülői értekezlet a Somogyi Rezső Általános Iskola intézményének egyik tantermében került megrendezésre, 2018. november 14 - én 17:00 – tól, ahová az intézményben tanuló 7. és 8. évfolyamos tanulókat vártuk szüleikkel. A pályaválasztási tanár – diák – szülő találkozón részt vettek a nevezett osztályok osztályfőnökei, intézményünk vezetője, igazgatóhelyettese, valamint azoknak a középfokú oktatási intézményeknek a képviselői, akik elfogadták meghívásunkat erre az alkalomra.

Három középfokú oktatási intézmény a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium, a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, valamint a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola Kollégium és Óvoda intézményvezető-helyettesei tiszteltek meg bennünket jelenlétükkel.

Az intézményvezető-helyettesek látványos PPT bemutatók segítségével tájékoztatták a célközönséget arról, hogy az általuk képviselt iskolák milyen továbbtanulási lehetőséget biztosítanak a tanulóknak, továbbá milyen plusz tevékenységeket nyújtanak ahhoz, hogy a jövőben terveiket meg tudják valósítani.

A megvalósult szakmai feladat a célközönség számára mindenképp hasznos volt, hiszen minden tanulóban letisztult az, hogy melyik középfokú oktatási intézményt fogja választani hosszú távú terve megvalósításához.

{gallery}2018tanar-diak{/gallery}

EFOP-3.3.5-

EFOP-3.2.5-

 

 

 

 

 

 

Határtalanul

unnamed

Alapítványunk

1szazalek

© Somogyi Rezső Általános Iskola.

Somogyi Rezső Általános Iskola
4600 Kisvárda, Szent L. u. 35. - Telefon: 06 45 415 051 - e-mail: somogyirezsoaltisk@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:
Dr. Ráti Angéla - 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A. - Telefonszám: 06-45-795-202 - Email: angela.rati[kukac]kk.gov.hu