2021. április 17. szombat
Rudolf, Kiara

 

 KRÉTA e-napló belépés:kreta logo

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online

Tanévkezdés 2020/2021

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára Intézkedési tervet adott ki a 2020/2021.tanévre a köznevelési intézmények részére, mely szerint Magyarország jelenleg biztonságos, ezért szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt. Ezt figyelembe véve egyelőre a következők szerint fogunk eljárni 2020. szeptember 1-től.

 Tanévnyitó ünnepségünkre – jelen felállás szerint - 2020. szeptember 1-jén, kedden reggel 8:00-tól kerül sor intézményünk udvarán, ahol az osztályok osztályfőnökük vezetésével, kellő körültekintéssel foglalják majd el helyüket.

 

A tanévnyitó ünnepségen a tanulók ünneplő ruhában jelenjenek meg! Maszkot minden gyermek hozzon magával!
Kérem Önöket, hogy gyermekeiket 7:20 és 7:40 között kísérjék el az iskolába.

 

Az alsó tagozatos tanulók (új épület) az iskola ajtajától a technikai személyzet és a tanító nénik segítségével vonulnak a tantermükbe. A felső tagozatos diák (régi épület) az osztályfőnökök irányításával vonul az osztályába.
Szülő az iskolába nem jöhet be! Kivételt képez ez alól az 1. évfolyam.


Minden épületünkben fertőtlenítő eszközök lesznek a bejáratnál elhelyezve, aminek használata az épületbe való belépéskor mindenkinek kötelező!
Szeptember 1-jén 2. és 3. órában minden évfolyamon osztályfőnöki órát tartunk, utána pedig az órarend szerint folytatjuk a napot.


Az alsó tagozatos diákoknak a megszokott rendben, egész nap lesz tanítás, étkezést biztosítunk számukra. 16:00-kor az alsós tanulókat az új épület udvar felőli bejáratától vihetik el a szülők. Kérem Önöket, hogy gyermekükre az iskola udvarán, a kellő távolságot egymástól megtartva, várakozzanak. Az intézmény előtti járdát a zavartalan közlekedés érdekében hagyják szabadon!

 

A felső tagozatos tanulók 14:00-ig tartózkodnak ezen a napon az intézményben. Nekik szeptember 1-jén még nem tudunk étkezést biztosítani.
Kérem a szülőket, hogy az étkezéshez szükséges határozatokat az osztályfőnököknek szeptember 1-jén juttassák el!

 

Ha gyermekük vagy valamelyik közös háztartásban élő családtagjuk krónikus illetve tartós beteg, abban az esetben a megfelelő dokumentumok bemutatása után van lehetőségük gyermekük számára digitális oktatási rendet kérni.

Felhívom a figyelmüket, hogy hiteles forrásból legyenek szívesek tájékozódni, az oktatással kapcsolatos híreket a www.kormany.hu és a www.oktatas. hu felületen követhetik.
Az intézmény és az osztályok Facebook-oldalán, valamint a KRÉTA rendszer felületén is tájékoztatja önöket az aktuális változásokról.

Üdvözlettel:
Tamásné Dicső Ágnes
intézményvezető

EFOP-3.3.5-

EFOP-3.2.5-

 

 

 

 

 

 

Határtalanul

unnamed

Alapítványunk

1szazalek

© Somogyi Rezső Általános Iskola.

Somogyi Rezső Általános Iskola
4600 Kisvárda, Szent L. u. 35. - Telefon: 06 45 415 051 - e-mail: somogyirezsoaltisk@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:
Dr. Ráti Angéla - 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A. - Telefonszám: 06-45-795-202 - Email: angela.rati[kukac]kk.gov.hu