2021. április 17. szombat
Rudolf, Kiara

 

 KRÉTA e-napló belépés:kreta logo

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online

Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők! Drága Kollégáink!

Az elmúlt hetek történései valamennyiőnket megpróbáltatások elé állítottak. Hetek óta élünk - kelünk és fekszünk - abban a tudatban, hogy „valami” jár köztünk, aminek nem kellene itt lennie.

Gyermekeink kis buksijában ott motoszkál, hogy talán mégis jobb naponta azt a fránya iskolapadot koptatni, mint órákon keresztül a gép vagy a mobiltelefon előtt ülni és közvetetten válaszolgatni a tanítóink kérdéseire. S lássuk be a testnevelés, az ének és a rajzóra sem az igazi zajongós, lázadós, mindenre, csak a tanár szavára nem figyelős elfoglaltság mostanában.

Gyermekeink!

Két héttel ezelőtt még „jó bulinak” tűnt, hogy nem halljátok nevelőitek csendes morgását, olykor benneteket túlordító, fülsüketítő szavait. Mára ez alábbhagyott! Becsülettel végzitek a munkátokat, bekapcsolódtok az órai tevékenységbe, jegyzeteltek, másoltok, válaszoltok, mozogtok, kottáztok szüntelenül. S közben itt bent, az iskolában, óriási a CSEND! HIÁNYOZTOK!

Tisztelt Szülők!

Ez a helyzet Önöket is nagy kihívás elé állította. Ma már nemcsak szülőként, hanem higgadt, megfontolt pedagógusként is helyt kell állniuk rohanó – bár napjainkban kicsit otthonmaradós – hétköznapjaikban. Számunkra KITŰNŐre vizsgáznak, hiszen féltett kincsüket arra sarkallják – korábbi elveikkel most homlokegyenest ellentétesen – hogy „Ülj le gyermekem a gép elé!” . Legtöbbször maradéktalanul megkapjuk a házi feladatot, látjuk gyermekük aktivitását a közös csoportjainkban. KÖSZÖNJÜK!

Drága Kollégáink!

Hát igen! Mit is mondhatnánk Nektek? Áldozatos munkátokat nyomon követjük, látjuk évek óta, de most különösen. Óralátogatásra kiváló alkalmat találtunk, hiszen minden pillanatotokban jelen vagyunk mostanság. És hát, emeljük kalapunk előttetek! Együtt ezt is megoldottuk, gyermekszeretetünk, összefogásunk, csapatmunkánk, családias légkörünk most mindennél jobban megmutatkozik a kívülállók számára is. Ez is egy olyan szituáció, ami azt bizonyítja, hogy egy nagy családként tudunk együtt dolgozni. Hálás szívvel köszönjük áldozatos munkátokat!

Kedves Mindenki!

Mivel az elmúlt két hétben ilyen derekasan helyt álltunk valamennyien, most egy kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni!
2020. MÁRCIUS 27-ÉN (PÉNTEKEN) 9:00-TÓL KEZDŐDIK AZ ELSŐ ÓRA.

A TÖBBI TANÓRÁT PEDIG RÖVIDÍTÉSSEL TARTJUK MEG.
CSENGETÉSI REND:
1. óra 9:00 – 9:20
2. óra 9:30 – 9:50
3. óra 10:00 – 10:20
4. óra 10:30 – 10:50
5. óra 11:00 – 11:20
6. óra 11:30 – 11:50
7. óra 12:00 – 12:20


KÖSZÖNJÜK A KITARTÁSOTOKAT, MUNKÁTOKAT!
AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HETEKHEZ JÓ EGÉSZSÉGET, KITARTÁST, TÜRELMET KÍVÁNUNK MINDANNYIUNKNAK!

Üdvözlettel: Ági néni, Anikó néni és Laci bácsi

EFOP-3.3.5-

EFOP-3.2.5-

 

 

 

 

 

 

Határtalanul

unnamed

Alapítványunk

1szazalek

© Somogyi Rezső Általános Iskola.

Somogyi Rezső Általános Iskola
4600 Kisvárda, Szent L. u. 35. - Telefon: 06 45 415 051 - e-mail: somogyirezsoaltisk@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:
Dr. Ráti Angéla - 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A. - Telefonszám: 06-45-795-202 - Email: angela.rati[kukac]kk.gov.hu